Yleinen

Kevätuutisia

Hei taas ja hyvää alkanutta kevättä kaikille!

Takana on vaiherikas kevät. Alun ankeus muuttui aurinkoiseksi, mutta tuuliseksi Skotlannin kevätsääksi, kun olin Golfliiton kilpailupäälliköiden koulutusmatkalla golfin pyhätössä, St. Andrewsissa. Koulutuksen ohessa pääsimme pelaamaan kolme kenttää, mukaan lukien kuuluisan Old Coursen. Oli siinä avauksessa jännitettävää, kun takana vähälukuinen yleisö ja edessä maailmankuulu ykkösväylä.

Ykkösväylän lisäksi mieleen jäivät Road Hole eli 17.s väylä ja viimeinen väylä. Road Hole avattiin oikeasti vanhan veturitallin yli. No, helppo väylä kun kerran par tuli tehtyä sille.

Pääsiäislauantaina matkani vei kohti Bulgariaa ja BlackSeaRaman golfresorttia, kun lähdin kahdeksi viikoksi matkanvetäjäksi Golfpassin matkalle. Upea kokemus, upeat kentät ja upea resortti. Merisumu haittasi toisella viikolla aamupäivisin (oikeasti, pään ulkopuolella se sumu oli), mutta iltapäivisin pääsi pelaamaan. Peli kulki loppuvaiheessa jo hyvin ja sain arvokasta kokemusta matkanvetäjän arjesta. Ei se aina olekaan aurinkoisia ja leppoisia golfpäiviä.

Sillä aikaa kun isäntä matkusteli, Saila ja pojat aloittivat pesien kevättoimet. Itse pääsin työn makuun heti ensimmäisenä arkipäivänä reissujen jälkeen. Toistaiseksi vaikuttaa oikein hyvältä, sillä talven yli selvisi 29 pesää 33 pesästä. Kolme pesää jäi liian heikoksi syksyllä ja yhteen oli päässyt tai jäänyt hiiriverkon laiton jälkeen pikkujyrsijä. Kakkuja oli järsitty siihen malliin, etteivät mehiläiset sitä tee.

Nyt odotellaan pajunkissoja ja leskenlehtiä. Voikukatkin ovat oikein tervetulleita.

Vapun jälkeen viimeinen 3-tason valmentajakoulutus ja sitten toivottavasti Assistant Trainer- nimike takataskussa kohti uusia golfseikkailuja.

Ai niin, hunajaa on vielä jäljellä! Soita ja tilaa!

 

Juha