Yleinen

Kohti uusia aikoja

Moi taas kaikille!

Kulunut talvi (tai sen puute) on ollut poikkeuksellisen epämiellyttävä jatkuvine sateineen ja lumen puutteineen. Kohtapuoliin pitäisi mennä pesille katsomaan, ovatko puhdistuslennot jo alkaneet ja samalla tutkia pesien kunto. Hieman pelolla odotan, kuinka moni pesä on selvinnyt tällaisesta talvesta, aikaisempaa kokemusta kun vastaavasta ei ole.

Viime vuosi oli, kuten mediastakin saattoi havaita, hunajasadon suhteen ennätyksellisen hyvä. Omalta osalta 2017 oli parempi vuosi pesäkohtaisen sadon osalta, mutta ei viime vuosi siitä pahasti jälkeen jäänyt. EDIT: Huono puoli tuossa ennätyskesässä oli se, että pakkaamo maksoi vain 75% siitä, mitä viime vuonna. Tuli pikkuisen takkiin siinä, mikä laittoi suunnitelmia uusiksi.

Ensi loppukesästä ja alkusyksystä koitan laajentaa markkinoita käymällä turuilla ja toreilla myymässä hunajaa. Nykyisin hunajaa on edelleen myynnissä Hattulan K-Supermarketissa ja Hämeensaaren Citymarketissa sekä luonnollisesti itsellä on vielä jonkun verran myytävää.

Toisen liiketoimintahaaran osalta golfvalmentajakoulutus on edennyt suunnitelman mukaan ja viimeinen vaihe olisi alkamassa tämän vuoden syksyllä. Tarjolla on jo tänä kesänä hunajaista golf-opetusta! Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sopivaa opetuspakettia.

Hunajaisin golfterveisin tällä kertaa

Juha